Leren - pijler van succes in sport en bedrijfsvoering

Sport naar Succes is een trainingsbureau dat samen met de sportwereld, de pijlers van succes in de sport toepasbaar maakt voor het bedrijfsleven. Doel: succesvolle organisaties begeleiden naar succesvollere bedrijfsvoering in de 21e eeuw.

Experimenteren is een onderdeel van de pijler Leren. Experimenteren is een proef nemen, een onderzoek doen, een poging wagen. En een expert is een deskundige!
Alle reden om te blijven experimenteren om vooruit te komen, om je te verbeteren. Ook al wordt het experimenteren ons op school en in het werk afgeleerd.

Vertel in het Sportcafé
jouw ervaring met
experimenteren in sport
of in je werk sportcafé label

 

Patrick Roël - skifoto  

 

Experimenteren
De alpine skiër doet niet anders dan experimenteren. Hij traint ook vaker dan sporters in andere takken van sport op wedstrijdsnelheid. Hij moet wel, want hij wil zijn grenzen leren kennen. En daarom moet hij er regelmatig overheen gaan.

Patrick Roël - alpine skiër - over experimenteren

Mensen zijn goed in repeterende handelingen en voor je het weet beperk je jezelf doordat je weer eens op de automatische piloot staat. Experimenteren is uit je normale doen stappen, uit je comfortzone, patronen doorbreken, nieuwe combinaties proberen.

 


6 korte alinea's maken

 

Pijler van Topper - plaatje

Linkedin Sport naar Succes Twitter Sport naar Succes Baan-brekend Fitklik Blog Han de Regt

Nieuwsbriefinschrijving

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief 

Sport in woord en beeld

Wielrennen - Dick Soeperman - finish

Diversen

Boek 'Was Werken maar zo Simpel als Sporten' waarin schrijver Han de Regt op treffende wijze blootlegt dat van ieders sportbeleving nog veel valt te leren voor in ons werk

Zoeken