BBg

Business-ballgame
is powered by
Sport naar Succes

De onderzoeken van Sport naar Succes

Sport naar Succes is een trainingsbureau dat samen met de sportwereld, de pijlers van succes in de sport toepasbaar maakt voor het bedrijfsleven. Doel: succesvolle organisaties begeleiden naar succesvollere bedrijfsvoering in de 21e eeuw.

De onderzoeken van Sport naar Succes hebben allereerst als doel om de deelnemers anders naar sport en werk te laten kijken. En daarnaast delen we de resultaten uit de onderzoeken ter inspiratie voor meer plezier en prestatie in het werk.

1. Wat heb JIJ geleerd van sport?

Wat heb JIJ geleerd van sport?
Ontdek het in het onderzoek en ontvang het boek
'Was Werken maar zo Simpel als Sporten' geheel gratis.

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*

Klik hier voor de vragenlijst

Het onderzoek is tot op heden al door zo'n 1300 deelnemers ingevuld. Velen hebben enthousiast gereageerd: de vragen lieten hen stevig nadenken over de verschillen in het ervaren van plezier en prestatie in sport en in werk. En dat die verschillen er misschien niet hoeven te zijn ......... Doe ook mee!

wat heb jij geleerd van sport

2. Zijn de succesfactoren in sport ook van toepassing in het bedrijfsleven?

Wat hebben sport en bedrijfsleven met elkaar gemeen? Welke lessen die we in sport hebben geleerd zijn toepasbaar in het bedrijfsleven? De centrale onderzoeksvraag is: zijn succesfactoren in de sport ook succesfactoren in het bedrijfsleven?

De input voor de vragen in dit onderzoek komt van bewezen succesfactoren in de sport. Maar dat wil nog niet zeggen dat dit voor jou in jouw werk ook geldt. We hebben dit getoetst aan de hand van stellingen op zeven gebieden: clubgevoel, begeleiding en faciliteiten, capaciteiten, meten en feedback, leiderschap, high performance teams en communicatie.

Dit onderzoek is gesloten. Wil je het onderzoeksrapport (in het Engels) ontvangen, stuur dan even een e-mail.

Linkedin Sport naar Succes Twitter Sport naar Succes Baan-brekend Fitklik Blog Han de Regt

Nieuwsbriefinschrijving

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief 

Sport in woord en beeld

Wielrennen - Dick Soeperman - finish

Diversen

Boek 'Was Werken maar zo Simpel als Sporten' waarin schrijver Han de Regt op treffende wijze blootlegt dat van ieders sportbeleving nog veel valt te leren voor in ons werk

Zoeken