Jaarprogramma Steeds Beter Worden 2012

Sport naar Succes is een trainingsbureau dat samen met de sportwereld, de pijlers van succes in de sport toepasbaar maakt voor het bedrijfsleven. We begeleiden leidinggevenden in succesvolle organisaties naar succesvollere bedrijfsvoering in de 21e eeuw. Onderstaand een overzicht van de trainingen met uiitleg van de trainingsvorm, de kosten, locaties en data.

In 2012 zal Sport naar Succes een compleet jaarprogramma starten van open trainingsdagen voor leidinggevenden. Iedere vier weken komen we bij elkaar en trainen we een pijler van succes. Elke leidinggevende is welkom, ongeacht branche of ervaring.
 Jaarprogramma

Aan het einde van een trainingsdag heeft iedere leidinggevende voldoende bagage om de pijler in actie te zetten op zijn of haar afdeling. In de volgende sessie doen we steeds een nabespreking en richten we ons op de volgende stap in Steeds Beter Worden.

Meer weten over ons jaarprogramma in 2012?

Ook als je samen met Sport naar Succes een training wilt geven!

Neem contact op met Han de Regt (06-41118327), vul het contactformulier of stuur een mail naar ons info-adres.

Linkedin Sport naar Succes Twitter Sport naar Succes Baan-brekend Fitklik Blog Han de Regt

Nieuwsbriefinschrijving

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief 

Sport in woord en beeld

Wielrennen - Dick Soeperman - finish

Diversen

Boek 'Was Werken maar zo Simpel als Sporten' waarin schrijver Han de Regt op treffende wijze blootlegt dat van ieders sportbeleving nog veel valt te leren voor in ons werk

Zoeken