Introductietraining Steeds Beter Worden in Steenbergen met gasttrainer Bobbie Traksel

Een introductietraining Steeds Beter Worden bestaat uit drie trainingsdagen, verspreid over twee maanden. Plus een bijeenkomst op 8 februari 2012. Leidinggevenden worden getraind om het Steeds Beter Worden toe te passen in hun team. Tussen de tweede en de derde trainingsdag wordt gedurende een maand een interventie uitgevoerd in de eigen organisatie. Daarmee worden de eerste resultaten gedurende deze training al geboekt en is de eerste stap in Steeds Beter Worden gezet.

Deze training is voor leidinggevenden
Teammanagers, managers en directeuren die mensen op de werkvloer aansturen. Voor elke branche: van administratief tot technisch tot creatief, van industrie tot dienstverlening, van profit tot non-profit.

Inschrijven2 Locatie:                  Steenbergen
Data trainingen: dinsdagen 8 nov., 22 nov. en 20 dec.
Kosten:                  Eur 1.495 excl. 19% BTW

Trainers

Bobbie Traksel - pasfoto3      

Bobbie Traksel
Bobbie is al 11 jaar beroepswielrenner en heeft onder andere gefietst bij Rabobank, Vacansoleil en op dit moment Landbouwkrediet.
Als actief topsporter zit Bobbie middenin de processen leren, presteren én ondernemen. Want iedere beroepsrenner heeft een eigen winkel met maar één product in de etalage: hijzelf. Bobbie heeft een eigen kijk op talent, winnen, trainen en samenwerken. Hij gaat dat een dagdeel van deze introductietraining met de deelnemers delen én op de mountainbike laten beleven! 

Rien de Greef pasfoto   

Rien de Greef
Rien heeft na functies in techniek en onderwijs(-bestuur),  jaren geleden de switch gemaakt naar het trainers- en coachvak.

Rien is een ervaren businesscoach die managers en ondernemers de kansen voor de beste prestatie laat vinden. “Als het management zich bewust is van kansen, en medewerkers de ruimte hebben om bij te dragen, krijgt de organisatie vleugels”.   

 Han de Regt pasfoto

 Han de Regt
ex-topsporter in atletiek en roeien (brons WK 1990) en initiatiefnemer van Sport naar Succes. Topsporters lastige mensen? Nee hoor, maar ze stoppen niet totdat er resultaat is. De aanpak van Sport naar Succes is geen toverformule, maar ook geen recreatiesport. Gewoon gericht werken aan elke dag Steeds Beter Worden.

Activiteiten:

  • Drie trainingsdagen van 09.00 - 17.00 uur.
  • Vóór de start van de training een telefonische intake en online toegang tot programma- en planningsinformatie.
  • Na eerste trainingsdag online vragenlijst voor de medewerkers op de afdeling waarvan een scherpe verbeter-analyse wordt opgeleverd als input voor de tweede trainingsdag.
  • Op de tweede trainingsdag wordt het middagprogramma verzorgd door Bobbie Traksel. Bobbie gaat zijn visie delen op talent, winnen, trainen en samenwerken. Dat gaan we in theorie en praktijk (mountainbiken) ervaren.
  • Na de tweede trainingsdag wordt een interventie uitgevoerd door de deelnemer in de eigen organisatie met de eigen afdeling.
  • Op de derde trainingsdag stelt de deelnemer een trainingsschema voor zijn/haar afdeling op naar Steeds Beter Worden in 2012.
  • Op de vierde dag komen we op 8 februari 2012 bij elkaar in een groter programma van Sport naar Succes.

Algemeen programmaoverzicht introductietraining Steeds Beter Worden

Resultaten tijdens en na deze training

geblokte finishvlag

Resultaten boeken met teams
Inzicht in werkbeleving medewerkers (Steeds Beter Analyse)
Talent en samenwerken in sport en werk (Bobbie Traksel)
Energie bundelen op het proces van verbeteren
Praktijkervaring en terugkoppeling
Steeds Beter Worden plan voor 2012 (trainingsschema) 

Meer weten over deze training?

Bel Rien de Greef: 06-54763696
Bel Han de Regt: 06-41118327
Informatie over inschrijven: 06-48590144
Of mail naar info@sportnaarsucces.nl
Inschrijven2
Linkedin Sport naar Succes Twitter Sport naar Succes Baan-brekend Fitklik Blog Han de Regt

Nieuwsbriefinschrijving

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief 

Sport in woord en beeld

Wielrennen - Dick Soeperman - finish

Diversen

Boek 'Was Werken maar zo Simpel als Sporten' waarin schrijver Han de Regt op treffende wijze blootlegt dat van ieders sportbeleving nog veel valt te leren voor in ons werk

Zoeken