Introductietraining Steeds Beter Worden in Leusden met gasttrainer Jacco Eltingh

Een introductietraining Steeds Beter Worden bestaat uit drie trainingsdagen, verspreid over twee maanden. Plus een bijeenkomst op 8 februari 2012. Leidinggevenden worden getraind om het Steeds Beter Worden toe te passen in hun team. Tussen de tweede en de derde trainingsdag wordt gedurende een maand een interventie uitgevoerd in de eigen organisatie. Daarmee worden de eerste resultaten gedurende deze training al geboekt en is de eerste stap in Steeds Beter Worden gezet.

Deze training is voor leidinggevenden
Teammanagers, managers en directeuren die mensen op de werkvloer aansturen. Voor elke branche: van administratief tot technisch tot creatief, van industrie tot dienstverlening, van profit tot non-profit.

Inschrijven2 Locatie:                  Theo Meijer Sport te Leusden
Data trainingen: dinsdagen 25 okt., 15 nov. en 13 dec.
Kosten:                   Eur 1.495 excl. 19% BTW

Trainers

Jacco - pasfoto2   

Jacco Eltingh
Jacco Eltingh is ex-tennisprofessional. In 1995 19e op de wereldranglijst en jarenlang met Paul Haarhuis het beste herentennisduo ter wereld.
Op de middag van de 2e trainingsdag (15 november) neemt Jacco de deelnemers mee de tennisbaan op. Daar, waar de beste tennisser de baas is, zal Jacco laten zien dat jij als leidinggevende kunt bepalen hoe succesvol je medewerker (mogen) zijn.   

 Marianne Elken

Marianne Elken
HR-manager, loopbaancoach, aerobics-instructeur en recreatiesporter in hart en nieren (steps/aerobics, krachtsport, dansen en tennis).
Marianne neemt de deelnemers mee naar het hier en nu, en brengt hen fysiek en mentaal in beweging. Dit levert een krachtige positie op voor een belangrijke uitdaging in Steeds Beter Worden: 'maak je los van de focus op prestatiedoelen en ga genieten van leerpaden'.

 Han de Regt pasfoto

 Han de Regt
ex-topsporter in atletiek en roeien (brons WK 1990) en initiatiefnemer van Sport naar Succes. Topsporters lastige mensen? Nee hoor, maar ze stoppen niet totdat er resultaat is. De aanpak van Sport naar Succes is geen toverformule, maar ook geen recreatiesport. Gewoon gericht werken aan elke dag Steeds Beter Worden.

Activiteiten:

  • Drie trainingsdagen van 09.00 - 17.00 uur.
  • Vóór de start van de training een telefonische intake en online toegang tot programma- en planningsinformatie.
  • Na eerste trainingsdag online vragenlijst voor de medewerkers op de afdeling waarvan een scherpe verbeter-analyse wordt opgeleverd als input voor de tweede trainingsdag.
  • Op de tweede trainingsdag wordt het middagprogramma verzorgd door Jacco Eltingh. De rode draad in zijn bijdrage is het thema 'leiderschap'. Dit gaan we in theorie en praktijk (tennis) beleven.
  • Na de tweede trainingsdag wordt een interventie uitgevoerd door de deelnemer in de eigen organisatie met de eigen afdeling.
  • Op de derde trainingsdag stelt de deelnemer een trainingsschema voor zijn/haar afdeling op naar Steeds Beter Worden in 2012.
  • Op de vierde dag komen we op 8 februari 2012 bij elkaar in een groter programma van Sport naar Succes.

Algemeen programmaoverzicht introductietraining Steeds Beter Worden

Resultaten tijdens en na deze training

geblokte finishvlag

Resultaten boeken met teams
Inzicht in werkbeleving medewerkers (Steeds Beter Analyse)
Leiderschap in sport en werk (Jacco Eltingh)
Energie bundelen op het proces van verbeteren
Praktijkervaring en terugkoppeling
Steeds Beter Worden plan voor 2012 (trainingsschema) 

Meer weten over deze training?

Bel Marianne Elken: 06-15568720
Bel Han de Regt: 06-41118327
Informatie over inschrijven: 06-48590144
Of mail naar info@sportnaarsucces.nl
Inschrijven2
Linkedin Sport naar Succes Twitter Sport naar Succes Baan-brekend Fitklik Blog Han de Regt

Nieuwsbriefinschrijving

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief 

Sport in woord en beeld

Wielrennen - Dick Soeperman - finish

Diversen

Boek 'Was Werken maar zo Simpel als Sporten' waarin schrijver Han de Regt op treffende wijze blootlegt dat van ieders sportbeleving nog veel valt te leren voor in ons werk

Zoeken