Begeleidingsteam van Han de Regt

Han de Regt pasfotoFysieke doelen
Een mens kan heel veel willen maar je eigen lijf bepaalt wat je mag. Ik heb nog steeds een gezond lijf maar ben wel boven de 45 jaar. Dus dan worden de cellen minder flexibel en kun je niet meer zoals enkele jaren terug met je krachten smijten. Daarom ben ik actief bezig met mijn gezondheid.

Ronald stelde mij de vraag of ik het werken aan mijn gezondheid doe uit keuze of dat ik ook aanvoel wat goed voor mij is. Dat is voor mij een eenvoudige vraag. Ik voel niet aan dat maandagavond trainen goed voor mij is, en uitstel tot dinsdagavond voelt op maandag ook goed (kan ik eerst maandagavond iets van mijn werk nog afmaken). Dus ik maak voor de zekerheid maar niet de (vage) keuze om 'regelmatig te sporten'. Ik maak de keuze om op maandagavond te sporten. Die formulering van een keuze is helemaal helder en past bij mij.

Mijn begeleidingsteam

personal team4Ronald Huethorst
Physical Vision

Anje van Boeyen
Sportmasseur

Inge de Vries
Mesoloog

 

Ronald Huethorst - trainer bij Physical Vision

physical vision - logo Ronald geeft training aan kleine groepen sporters om persoonlijke aandacht te kunnen geven en betrokken te zijn bij ieders trainingsinspanning.
Ik ben hardloper en de trainingen bij Ronald zijn gericht op coördinatie en het stevig houden van het spiercorset. Hierdoor kan ik de hardloopbelasting beter aan. Ronald is zelf allround sportman (tot bobsleeën aan toe) en is in zijn vrije tijd trainer van een jong atletiekteam. Als je bij Physical Vision traint dan krijg je trainingsbelasting die aanvullend is op je andere sportactiviteiten. Nuttig!

Anje van Boeyen - sportmasseur bij Tira

Tira - logo Ik dacht echt dat je sneller zou herstellen als een masseur het melkzuur met geweld uit je spieren perst. En ook al is het waar, geef mij maar de sportmassage van Anje: als ik van de massagetafel afstap bij Anje dan zijn mijn spieren ontspannen en voel ik direct het positieve effect. Anje heeft op hoog niveau in de sport haar bijdrage geleverd in verzorgingsteams van sportploegen.

Inge de Vries - mesoloog

Inge de Vries - logo Meten is weten. Een mesoloog meet met een huidweerstandsmeter acupunctuurpunten op handen en voeten. Deze punten staan in directe verbinding met organen en weefselsystemen. Zo krijg je informatie over het actuele functioneren van je lichaam. De mesoloog is zeer goed geschoold en verbindt reguliere medische kennis met kennis uit de complementaire geneeswijzen. Af en toe je lichaam doormeten geeft een schat aan informatie waarmee ik graag aan het werk ga en mijn voeding en lichaamsbelasting op afstem.

Linkedin Sport naar Succes Twitter Sport naar Succes Baan-brekend Fitklik Blog Han de Regt

Nieuwsbriefinschrijving

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief 

Sport in woord en beeld

Wielrennen - Dick Soeperman - finish

Diversen

Boek 'Was Werken maar zo Simpel als Sporten' waarin schrijver Han de Regt op treffende wijze blootlegt dat van ieders sportbeleving nog veel valt te leren voor in ons werk

Zoeken